75 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости
Над 75 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости и Ресторанти от Чепеларе и региона
Почивка в България
Хотели Къщи за гости Ресторанти Време Спорт
ХОТЕЛИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ РЕСТОРАНТИ ВРЕМЕ СПОРТ
Помощ Заведения Информация Транспорт WI - FI зони
ПОМОЩ ЗАБАВЛЕНИЕ ИНФО ТРАНСПОРТ ЗОНИ
НАЧАЛО ЧЕПЕЛАРЕ СКИ ЗОНА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Хотел Чепеларе* (Chepelare Hotel*)
Чепеларе
- 7 единични стаи
- 45 двойни стаи
- 7 малки апартамента
- 2 големи апартамента
- дневен бар – 60 места
- ресторант – 120 места
- дискотека – 100 места
- интернет


Контакти:
Капацитет:
- 7 единични стаи
- 45 двойни стаи
- 7 малки апартамента
- 2 големи апартамента
Говорими езици:
Български, Английски
В ресторанта на хотела
GPS координати: 41.725424 N 24.684927 E Карта в Google Maps Брой посещения: 9042


В центъра на красивия ни планински курорт Чепеларе ще откриете приветливия Хотел „Чепеларе“. Тук, само на десетина километра от Пампорово, ще се насладите пълноценен отдих, за който ще спомогне и красивата природа.

Хотелът е прочут с обслужването си, което е винаги на ниво, както и с прекрасната си обстановка. За настаняване тук подготвени са четири вида помещения. Седем на брой са ЕДИНИЧНИТЕ СТАИ, четиридесет и пет – ДВОЙНИТЕ, седем са малките АПАРТАМЕНТИ за двама души и два – АПАРТАМЕНТИТЕ ЗА ЧЕТИРИМА ДУШИ.
Всяко едно от тези предложения се радва на стилен интериор. Напълно съвременно е и оборудването им. Предоставен ще Ви бъде хладилник, а също и телевизор. Всяка от стаите разполага и с достъп до безжичен Интернет. Предвидени са и възможности за поставянето на допълнително легло.

Всеки гост ще бъде поканен и в елегантният РЕСТОРАНТ. Той предлага място за сто и двадесет души и меню, изобилстващо от апетитни предложения. Рум сървиз е сред предвидените услуги.
На качествено питие и уютна обстановка ще се радвате в ЛОБИ БАРА. Тук местата са шестдесет.
А почитателите на нощните забавления и танците, ще открият страхотна ДИСКОТЕКА за сто души на територията на хотела.
Ако престоят Ви в Чепеларе е свързан с работа, то можете да разчитате на конферентната зала в хотела. Тя е с шестдесет места и е отлично оборудвана.

Много ще са начините, по които да прекарате свободното си време тук. През летните дни разходките из градчето и красивата околност ще Ви допаднат. През зимните дни пък ще бъдете привлечени от чудесните ски писти „Мечи чал 1“ и „Мечи чал 2“, намиращи се в близост.

ЦЕНИ (02.01 – 30.03):

Единична стая – 40 лева
Двойна стая – 60 лева
Студио – 75 лева

Включени са нощувка, закуска, паркинг, застраховка и туристическа такса.

Заповядайте в Хотел „Чепеларе“!



 

Почивка в България.
Хотел Турист***
Хотел Родопски Кът***
Апарт Хотел Ваналекс***
Хотел Йола***
Хотел Чепеларе***
Вила Забърдо
Хотел Агарта***
Къща за гости Ан – Мари
Къща за гости Св. Мария – Магдалена
Къща за гости Венци
Хотел Родопски дом***
Къща за гости Кредо Уют
Вилно селище Родопски Къщи**
Хотел Крис***
Общи условия; Партньори: Хотели в Гърция; Viara-online.com; Печатна реклама и web дизайн; Хотелите в Благоевград; Лимузина под наем; Благоевград; 175 хотела в Банско; Почивка в Пампорово; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона; BGrest.com - Почивка в България - хотели и къщи за гости

Справочникът за Чепеларе - Над 75 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости от Чепеларе и региона. Chepelare, Чепеларе, hoteli Chepelare, Chepelare hoteli, Chepelare ski, ski Chepelare, mehani Chepelare, Chepelare mehani, restoranti Chepelare, Chepelare restoranti, хотели в Чепеларе, хотел в Чепеларе, къща за гости Чепеларе, Чепеларе къщи за гости, hoteli v Chepelare, mehani v Chepelare, механи в Чепеларе, ресторанти в Чепеларе, Чепеларе хотели, хотели Чепеларе, ресторанти Чепеларе, mehani, klubove Chepelare, клубове в Чепеларе, важни телефони Чепеларе, разписание на влакове Чепеларе, разписание на автобуси Чепеларе, Wi-Fi Чепеларе, hotels in Chepelare, Chepelare hotels, Chepelare taverns, guest house Chepelare