75 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости
Над 75 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости и Ресторанти от Чепеларе и региона
Почивка в България
Хотели Къщи за гости Ресторанти Време Спорт
ХОТЕЛИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ РЕСТОРАНТИ ВРЕМЕ СПОРТ
Помощ Заведения Информация Транспорт WI - FI зони
ПОМОЩ ЗАБАВЛЕНИЕ ИНФО ТРАНСПОРТ ЗОНИ
НАЧАЛО ЧЕПЕЛАРЕ СКИ ЗОНА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Семеен Хотел Дуеви*** (Duevi Family Hotel***)
Чепеларе
- апартаменти
- двойни стаи
- интернет
- ски гардероб
- паркинг
Контакти:
Капацитет:
- апартаменти
- двойни стаи
Говорими езици:
Български, Английски
GPS координати: 41.725053 N 24.6877 E Карта в Google Maps Брой посещения: 4174

Сред цялата прелест на курортното ни градче Чепеларе, в близост до центъра на града, ще откриете слънчевата постройка на Семеен хотел Дуеви. Както забелязахте, положението на хотела е доста добро, но удовлетворени ще останете и от комфортното обзавеждане и всички услуги, които предлагаме тук.

Семеен хотел Дуеви е прекрасно място, в случай че търсите къде да прекарате една спокойна ваканция. А и всички забавления и ски писти на Чепеларе ще са на Ваше разположение тук. Постройката на хотела е предвидила за Вас три чудесни двойни стаи, както и два обширни и много комфортно обзаведени апартамента. Всяко помещение ще Ви предложи собствени баня/тоалетна. Стаите ни предлагат телевизори, както и кабелна телевизия към тях. На достъп до Интернет също ще можете да разчитате. През зимния сезон всички помещения на хотела се отопляват. А също така, където и да отседнете, ще се радвате на невероятна гледка от собствената си тераса. Сред удобствата, които ще Ви предложат апартаментите ни е например наличието на кухненски кът. В него ще разполагате с хладилник, както и с кафе машина. Няма да Ви липсва и микровълнова фурна. Можете да използвате и ютия.

Семеен хотел Дуеви Ви предлага и прекрасни топли и освежаващи напитки в кафенето, намиращо се в хотела. То разчита и на много уютна обстановка. Хотелът ще Ви предложи и доста обширен двор, в който ще намерите място, където да паркирате автомобила си, както и прекрасно барбекю, от което също ще можете да се възползвате. Предлагаме Ви да прегледате и екипировката, с която разполагаме в ски гардероба на хотела. В случай, че сте пропуснали да вземете някоя част от оборудването, то можете да се възползвате от услугите ни.

Цените, на които отдаваме помещенията си, се договарят. Семеен хотел Дуеви Ви очаква с отворени врати!

Почивка в България.
Хотел Турист***
Хотел Родопски Кът***
Апарт Хотел Ваналекс***
Хотел Йола***
Хотел Чепеларе***
Вила Забърдо
Хотел Агарта***
Къща за гости Ан – Мари
Къща за гости Св. Мария – Магдалена
Къща за гости Венци
Хотел Родопски дом***
Къща за гости Кредо Уют
Вилно селище Родопски Къщи**
Хотел Крис***
Общи условия; Партньори: Хотели в Гърция; Viara-online.com; Печатна реклама и web дизайн; Хотелите в Благоевград; Лимузина под наем; Благоевград; 175 хотела в Банско; Почивка в Пампорово; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона; BGrest.com - Почивка в България - хотели и къщи за гости

Справочникът за Чепеларе - Над 75 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости от Чепеларе и региона. Chepelare, Чепеларе, hoteli Chepelare, Chepelare hoteli, Chepelare ski, ski Chepelare, mehani Chepelare, Chepelare mehani, restoranti Chepelare, Chepelare restoranti, хотели в Чепеларе, хотел в Чепеларе, къща за гости Чепеларе, Чепеларе къщи за гости, hoteli v Chepelare, mehani v Chepelare, механи в Чепеларе, ресторанти в Чепеларе, Чепеларе хотели, хотели Чепеларе, ресторанти Чепеларе, mehani, klubove Chepelare, клубове в Чепеларе, важни телефони Чепеларе, разписание на влакове Чепеларе, разписание на автобуси Чепеларе, Wi-Fi Чепеларе, hotels in Chepelare, Chepelare hotels, Chepelare taverns, guest house Chepelare